Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

23.06.2022

Енергоатом продовжує допомогу військовослужбовцям та жителям окупованих і звільнених міст

Broken image placeholder.

Упродовж майже чотирьох місяців повномасштабної війни з росією НАЕК «Енергоатом» у співпраці з благодійними організаціями зібрала й відправила понад 100 тонн гуманітарної допомоги українським військовим, а також мешканцям тимчасово захопленого Енергодару та деокупованих Славутича й Іванківської ОТГ.

Про це виконавчий директор з персоналу Енергогатома Олег Бояринцев сказав під час зустрічі керівництва Компанії з директорами АЕС і очільниками міст-супутників.

Він наголосив, що на допомогу вже було зібрано 127 млн грн: «Це лише внески, зроблені працівниками Компанії. Ще 36 млн грн виділила профспілка Енергоатома. Ми закупили та доправили продукти харчування, ліки, засоби гігієни, автотранспорт, бронежилети, шоломи тощо».

А голова профспілки НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич зауважив, що вдалося оперативно переформатували видатки, щоб ефективніше підтримувати ЗСУ, Нацгвардію та внутрішньо переміщених осіб. Він також поінформував, що у п’яти оздоровчо-лікувальних закладах Енергоатома зараз перебувають 400 людей, евакуйованих із тимчасово окупованих міст, зокрема й 250 – з Енергодару.