Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

01.07.2022

Представники Енергоатома обговорили гуманітарну співпрацю з керівниками Львівської області

Broken image placeholder.

Вчора, 30 червня 2022 року, виконавчий директор з персоналу ДП «НАЕК «Енергоатом» Олег Бояринцев зустрівся з начальником Львівської обласної військової адміністрації Максимом Козицьким та заступником голови Львівської обласної ради Юрієм Холодом.

Під час зустрічі вони підбили підсумки спільної роботи у наданні гуманітарної допомоги мешканцям звільнених від російської окупації міст, зокрема Славутича та населених пунктів Іванківського району, збору та доставки гуманітарних вантажів жителям тимчасово окупованого Енергодару, та військовослужбовцям із двадцяти однієї військової частини.

Олег Бояринцев подякував представникам львівської влади за надану допомогу у формуванні та доставці гуманітарних вантажів, і вручив їм відзнаку Енергоатома за допомогу у реалізації спільних проєктів.

Співпраця Енергоатома, Львівської ОВА та Львівської облради триватиме й надалі, адже перед Україною досі стоять серйозні виклики та багато людей як на звільнених, так і на тимчасово окупованих українських землях все ще потребують допомоги.