Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

16.08.2022

16 серпня 2022 року президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін відвідав з робочим візитом Рівненську атомну електростанцію

Broken image placeholder.

В межах візиту відбулася розширена нарада з актуальних питань функціонування атомної енергетики під час війни. Також підбили підсумки діяльності за 6 місяців поточного року та розглянули актуальні питання роботи і перспективи розвитку Рівненської АЕС.

Broken image placeholder.

Участь у нараді взяли генеральні директори Рівненської, Південноукраїнської, Хмельницької атомних станцій, а також керівники профспілкових організацій цих АЕС і Енергоатома загалом.

Присутні наголосили на ефективності роботи Компанії у воєнний час та на згуртованості багатотисячного колективу вітчизняних атомників, які попри безпрецедентні складнощі продовжують ефективно гарантувати безпечне функціонування атомних електростанцій України та всієї атомної галузі.

Broken image placeholder.

Крім того, під час наради її учасники окремо обговорили проєкт Закону України «Про особливості утворення акціонерного товариства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», який уряд минулого тижня вніс на розгляд Верховної Ради.

Broken image placeholder.

Петро Котін нагородив низку працівників РАЕС відзнаками Енергоатому «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України» та відзначив найкращих за високі досягнення у відкритій першості ВП «Рівненська АЕС» з кростріатлону «Energy Sprint Triathlon».

Насамкінець очільник Компанії поспілкувався з представниками трудового колективу Рівненської АЕС і відповів на всі їхні запитання.