Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

05.10.2022

Енергоатом проводить просвітницьку роботу зі студентами українських вишів

Broken image placeholder.

5 жовтня в ДП «НАЕК «Енергоатом» відбулась ознайомча лекція-бесіда на тему атомної енергетики України зі студентами Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Broken image placeholder.

Під час лекції студенти отримали загальну інформацію про атомну енергетику України, ядерні технології та атомні електростанції. Також вони дізнались про екологічні аспекти роботи АЕС та їхню роль у боротьбі з кліматичними змінами. Ознайомились майбутні фахівці і з макетами промислового майданчику Запорізької АЕС та одного з енергоблоків.

Привітав молодь генеральний інспектор – директор з безпеки Енергоатома Олександр Остаповець. Він наголосив на важливості просвітницької роботи та нагадав, що Енергоатом постійно підтримує зв’язки із зацікавленими вишами України та залучає до співпраці майбутніх фахівців.

Також під час заходу відбулось нагородження студентів – фіналістів всеукраїнського конкурсу образотворчого мистецтва серед аматорів та професіоналів на тему атомної енергетики. Переможці отримали грамоти та подяки від Енергоатома «За перемогу» та «За участь у конкурсі та високу творчу майстерність».

Участь у цьому конкурсі – це залучення ініціативних аматорів та професіоналів у сфері образотворчого мистецтва до діяльності з підвищення іміджу та популяризації атомної енергетики.