Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

02.12.2022

Визначені переможці ХІV конкурсу наукових доповідей молодих фахівців Енергоатома

Broken image placeholder.

Конкурс наукових доповідей серед молодих працівників ДП «НАЕК «Енергоатом» традиційно проходить у два етапи: під час першого молоді фахівці захищали свої напрацювання у відокремлених підрозділах Компанії, а вже у фінальному, другому етапі, який відбувся 1 грудня в Дирекції компанії, визначали переможців.

Broken image placeholder.

На жаль, цього року у конкурсі не брала участь молодь Запорізької АЕС. Від 4 березня Запорізька АЕС захоплена російськими військами. Також під окупацією перебуває і місто-супутник ЗАЕС – Енергодар.

Цьогорічні конкурси відбувались за двома напрямами: виробничим та соціально-профспілковим – по чотири доповіді.

Broken image placeholder.

За виробничим напрямом:

І місце – інженер ІІ категорії відділу комерційної диспетчеризації виробничо-технічної служби ВП ХАЕС Адамчук Артур В'ячеславович з науковою доповіддю: «Модернізація рухомого складу транспортного цеху ВП ХАЕС шляхом впровадження електроавтобусів».

ІІ місце – інженер відділу імовірнісного аналізу безпеки служби аналізу безпеки ВП РАЕС Басюк Роман Васильович з науковою доповіддю: «Графічне представлення результатів кількісної оцінки експлуатаційних подій з використанням імовірнісного аналізу безпеки для енергоблоків АЕС України».

ІІІ місце – інженер І категорії групи ліцензування ВП АРС Кучинська Альона Вікторівна, з науковою доповіддю: «Перспективи розвитку ядерно-паливного циклу України».

Broken image placeholder.

І місце – директор департаменту з інформаційно-аналітичного забезпечення Дирекції зі стратегічних комунікацій Лавренов Данило Андрійович з науковою доповіддю: «Корпоративна краудфандингова платформа НАЕК «Енергоатом».

ІІ місце – економіст ІІ категорії з фінансової роботи фінансового відділу планово-економічного управління ВП ХАЕС Василик Наталя Богданівна з науковою доповіддю: «Виклик сьогодення. Психологічна стійкість».

ІІІ місце – інженер відділу соціального розвитку ВП ПАЕС Вторая Олена Юріївна з науковою доповіддю: «Алгоритм дій при виникненні радіаційної аварії. Йодна профілактика. Евакуація. Проблемні питання».

Broken image placeholder. Broken image placeholder.

Участь у конкурсі, відповідно до Колективного договору НАЕК «Енергоатом», беруть молоді працівники віком до 35 років включно. Всіх переможців і призерів нагороджують грошовими преміями.

Broken image placeholder. Broken image placeholder.