Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

16.12.2022

На одній з вітчизняних АЕС обговорили соціальні програми Енергоатома

Broken image placeholder.

Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін разом з Міністром енергетики України Германом Галущенко на одній з вітчизняних АЕС взяли участь у Конференції трудового колективу щодо результатів виконання Колективного договору за 2021-2022 рр. та проєкту Колдоговору на 2023-2024 рр.

Broken image placeholder.

Очільник енергетичного відомства подякував українським атомникам, які за тяжких умов знаходять шляхи для підвищення стабільності енергозабезпечення українців.

«Дострокове завершення ремонтів та запуск у систему двох енергоблоків станції дали можливість значно скоротити тривалість відключень електроенергії для споживачів. Це були технічні рішення, але за кожним таким рішенням стоять люди, які підтримують стійкість нашої енергосистеми», – сказав міністр.

Петро Котін наголосив, що Енергоатому вдалося виконати всі зобов’язання перед трудовим колективом попри воєнний стан в Україні та непросту ситуацію в економіці: «Компанія продовжує виконувати взяті на себе зобов'язання щодо соціальної підтримки та захисту працівників. Колективний договір за 2021-2022 рр. виконаний у повному обсязі! І попри значне зменшення обсягів виробництва електроенергії внаслідок тимчасової окупації Запорізької АЕС, Енергоатом не зменшує обсягів соціальних гарантій для працівників».

Петро Котін та Герман Галущенко з нагоди скорого Дня енергетика вручили працівникам АЕС грамоти і подяки Міністерства енергетики за сумлінну працю, а також почесні грамоти від Компанії, відзнаки та нагрудні знаки.