Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

24.12.2022

23 грудня 2022 року, президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін відвідав з робочим візитом ВП «Атомремонтсервіс» у м. Славутич і провів нараду щодо роботи ремонтних підрозділів Компанії

Broken image placeholder.

В ній взяли участь також народна депутатка України Ольга Василевська-Смаглюк, міський голова м. Славутич Юрій Фомичев, в.о. голови Держатомрегулювання Олег Коріков та керівник первинної профспілкової організації НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич.

Broken image placeholder.

Петро Котін, привітавши атомників-ремонтників і всіх присутніх з Днем енергетика, зазначив, що нарада, присвячена питанням ремонту на енергоблоках, проводиться вперше за багато років: «На жаль, здебільшого йдеться про позапланові ремонти, спричинені постійними ракетними атаками росії на об’єкти нашої енергетичної інфраструктури, що безпосередньо впливає і на роботу енергоблоків АЕС. У цих складних умовах надважливого значення набуває високопрофесійний ремонтний персонал, який зараз виходить на передній край енергетичного фронту. Адже виконує чи не найважливіше завдання – швидке відновлення роботи атомної генерації та забезпечення роботи українських АЕС».

Broken image placeholder. Broken image placeholder. Broken image placeholder. Broken image placeholder.