Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

28.02.2023

В Енергоатомі завершився аудит систем управління

Broken image placeholder.

У період з 6-го по 17 лютого 2023 року в ДП «НАЕК «Енергоатом» провели сертифікаційний аудит інтегрованої системи управління Компанії.

Метою аудиту було підтвердити, що функціонування в 2022 році систем менеджменту якості, екологічного менеджменту, менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці в Енергоатомі відповідає вимогам міжнародних стандартів.

Зокрема, йдеться про відповідність стандартам ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги», ISO 14001:2015 «Системи екологічного керування. Вимоги та настанови щодо застосування» й ISO 45001:2018 «Система управління охороною здоров’я і безпекою праці».

За результатами аудиту підтверджено, що Компанія оперативно адаптувалась до роботи в умовах воєнного стану та забезпечила соціальний захист персоналу в цих умовах. Крім того, дійшли висновку про ефективність і належну організацію дій персоналу відокремлених підрозділів Компанії в умовах часткового блекауту.

Аудит дистанційно проводився у структурних підрозділах Дирекції Компанії, двох її атомних електростанціях – Рівненський та Хмельницькій, а також у відокремлених підрозділах – АЕМ, АПІ, АРС, АТЦ, НТЦ, УС, ЦЗ і Енергоатом-Трейдинг.