Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

03.08.2023

Невпинна підтримка атомників наближає Перемогу

Допомога для військових від рівненських атомників триває. Автомобіль, вісім квадрокоптерів DJI Mavic 3 Fly More Combo, шість тепловізорів, десять коліматорних прицілів та стільки ж лазерних цілевказівників – все це відправляється на передову для виконання бойових завдань.

Завдяки трудовому колективу, керівництву Рівненської АЕС та небайдужим мешканцям міста-супутника допомога для військовослужбовців Збройних Сил України надходить постійно. Рівненські атомники щомісяця відраховують по 3% зі своїх посадових окладів. Запити про допомогу надходять до волонтерської групи РАЕС, яка закуповує і відправляє адресно все необхідне: від харчових продуктів до сучасного військового обладнання. 


Зокрема, один із закуплених дронів передано для супроводу саперів у виявленні ворожої живої сили та техніки противника на запорізькому напрямку. Ще один із «мавіків» буде допомагати на цьому ж напрямку бійцям 82-ї бригади. У свою чергу, один із тепловізорів поїде до мешканців Вараської громади, які зараз у складі 42-ї механізованої бригади перебувають на лимано-куп’янського напрямку. Автомобіль відправили у Краматорськ 77-й бригаді. 


«Війна триває для всіх, тому, якщо хтось не може воювати, повинен допомагати хоча б фінансово, наскільки є можливість. Кожна гривня, насправді, є цінною. Дякуємо за те, що працівники Рівненської АЕС долучилися до придбання автівки, додавши до необхідної суми 100 тисяч гривень», - зазначив молодший сержант 77-ї бригади Сергій.


Один із волонтерів РАЕС Віталій Талах повернувся днями з чергової поїздки на передову. Каже: необхідно ще більше гуртуватися, бо саме зараз час спільними зусиллями максимально проявити повагу до наших бійців – донатити, оскільки ми завдячуємо саме їм за спокійне життя у тилу.


«Ми доставили автівки, прилади нічного бачення. Побували і на сході, і на півдні України, в дуже гарячих точках. Побачили масштаби розрухи, яку наніс російський ворог. Наші військові сьогодні надзвичайно потребують допомоги, оскільки, на жаль, зазнають великих втрат. Майже щодня до нас дзвонять, звертаються за допомогою. Ми намагаємося всіляко підтримувати хлопців, але не вистачає фінансів, аби покрити всі запити, які надходять. Контрнаступ просувається повільно. Війна триває по всій території України, і тут також. Поки наші люди не зрозуміють, що наш обов’язок долучатися і ще активніше допомагати захисникам, то ця війна торкнеться кожного з нас. Хочу всіх закликати – давайте новою хвилею, з новим бажанням будемо допомагати військовим, пришвидшуючи нашу Перемогу», - зауважив член волонтерської групи РАЕС Віталій Талах.


«Сьогодні триває наступ наших військ на усіх фронтах. Тому, аби якомога швидше і з найменшими втратами здолати ворога нам необхідна техніка, додаткові очі типу «мавіків» і інша високоточна зброя. Колектив електростанції розуміє, що наша допомога є важливою і вкрай необхідною. Ми не маємо жодного права зупинятися. Щиро сподіваємось, що все, що нам вдається закуповувати, допоможе зберегти не одне життя у боротьбі з окупантами», - прокоментував генеральний директор РАЕС Павло Ковтонюк.


Колектив Рівненської АЕС отримує від військових слова щирої вдячності за постійну підтримку. Чергова Подяка волонтерській групі Рівненської АЕС надійшла від 15-ї бригади, а також державний стяг передали від працівників цеху господарського обслуговування РАЕС, які зараз служать в  68-й єгерській бригаді.

None None