Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

27.07.2023

На РАЕС визнано виконаним Колдоговір за І півріччя

На Рівненській АЕС відбулось засідання комісії щодо виконання Колективного договору ДП «НАЕК «Енергоатом» за І півріччя 2023 року, учасниками якого стали представники профспілкового активу та адміністрації РАЕС.

Про виконання колективного договору доповів заступник генерального директора РАЕС з персоналу Богдан Шмигельський. Підсумовуючи роботу колективу за І півріччя, він наголосив, що всі пункти Колдоговору наразі виконуються. Виробництво електроенергії стале, рівень безпеки станції підтримується на належному рівні, оплата праці та охорона здоров’я працівників здійснюється відповідно до Колективного договору.

З червня триває оздоровчий сезон на РОК «Біле озеро». Реабілітація персоналу здійснюється за кошти профспілки. Також є можливість отримувати оздоровчі послуги в санаторії-профілакторії РАЕС. Водночас не планувалося у 2023 році через відсутність фінансування будівництво житла. 

Ще одне з актуальних питань, яке обговорили – матеріальна підтримка військових, які боронять Україну від російського ворога. Працівники Рівненської АЕС постійно перераховують кошти на потреби захисників, купують необхідну техніку та амуніцію, а також беруть участь у благодійних заходах.

«На Рівненській АЕС всі пункти Колективного договору виконані або в стадії реалізації. Деякі з планів навіть перевиконано, зокрема фінансування охорони праці і виробництво електроенергії. Тобто наші працівники вкотре довели, що нам під силу будь-які завдання. Виконання Колективного договору – це не самоціль, це реперні точки. Визначаємо, де потрібно підсилитись, де доопрацювати, щоб не розслаблятись. Вважаємо, що ми гідно відпрацювали перше півріччя і знаємо, що маємо робити в наступному для виконання Колдоговору 2023 року в повному обсязі», - прокоментував заступник генерального директора РАЕС з персоналу, Богдан Шмигельський.

Підбиваючи підсумки засідання, генеральний директор РАЕС Павло Ковтонюк зауважив на питанні, яке потребує доопрацювання – роботі зі страховими компаніями, оскільки здоров’я атомників завжди у пріоритеті.

В цілому, відокремленим підрозділом РАЕС Колективний договір ДП НАЕК «Енергоатом» за І півріччя поточного року виконаний, що є ознакою стабільного розвитку підприємства та Компанії. 

None None