Сайт компанії працює у новій бета-версії. Попередня версія сайту за посиланням

07.02.2024

Об’єкти РАЕС відвідав начальник Рівненської ОВА

Метою візиту стало ознайомлення з роботою об’єкта та обговорення питань безпеки.

None

Робочий візит на майданчик РАЕС здійснили начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль та його заступниця Людмила Шатковська, а також начальниця Вараської РВА Людмила Мариніна та її заступниця Олеся Карп’юк. У межах візиту гості відвідали машинну залу та блочний щит управління одного з енергоблоків, інші об’єкти підприємства, поспілкувалися із персоналом, а також в межах виробничої наради із керівництвом РАЕС обговорили безпекові питання.


Під час виробничої наради генеральний директор Рівненської АЕС Павло Ковтонюк ознайомив делегацію з основними показниками діяльності енергооб’єкта, досягненнями та перспективою будівництва енергоблоку № 5.


«Сподіваємося, наша тісна співпраця буде лише розширюватися. Рівненська АЕС вносить великий вклад в економіку Рівненщини, тож чим потужніше ми працюємо, тим краще для нашого регіону. Тому важливо працювати усім разом вже сьогодні над проєктом будівництва нового енергоблоку», – зазначив Павло Ковтонюк.


Очільник РОВА запевнив, що Рівненська АЕС є пріоритетним об’єктом в області, як щодо питань безпеки, так і співпраці у напрямі реалізації нових перспективних проєктів.


«Це мій перший візит на РАЕС, яка є одним із найпотужніших підприємств області та важливим енергетичним об’єктом для країни в цілому. Масштаби виробництва вражають. Ми ознайомилися з роботою РАЕС під час воєнного стану та обговорили безпекові заходи. Рівень захисту електростанції на належному рівні, продовжуємо працювати над підсиленням безпеки. Тут є тісна співпраця з керівництвом станції та військовими. Дякую кожному за роботу, насамперед як мешканець Рівненщини, адже завдяки вашому професіоналізму та командній роботі під час блекауту ви за лічені години відновили електропостачання для населення», – наголосив Олександр Коваль.


«Окрім «енергетичної» складової, варто підкреслити, що колектив РАЕС активно допомагає нашим військовим. Впродовж всього періоду повномасштабного вторгнення атомники спрямовують потужну допомогу у різні військові підрозділи ЗСУ. Це заслуговує щирої поваги й вдячності», – підкреслила Людмила Мариніна.
 

None